Skip to main content

Velkommen til AAC TV

Spice up your home cooking!


Få masser inspiration til både fest- og hverdagsmad

Alle retter er kendetegnet ved enkelhed; at de kan laves med alm. køkkenudstyr, og de kan fremstilles inden for en rimelig tid i køkkenet. Ingredienserne kan fås i et alm. supermarked – dog bør den friske fisk købes hos fiskehandleren 🙂 

Kromans råd til mad…

Vi lægger ud med et gensyn af nogle af de programmer, jeg lavede for TV2/Lorry for en del år siden.  

Retternes sammensætning og ophav spænder vidt, og der er opskrifter med både okse, kalv, gris, lam, fisk og fjerkræ. Nogle af retterne er klart beregnet som hverdagsmad, men rigtig mange af dem kan sagtens serveres for gæster.

Alle programmerne er lavet ‘live-on-tape’ dvs. de er produceret som direkte tv-programmer og kun redigeret fri for lange tilberedningstider og af tekniske grunde. Det forklarer bl.a. nogle af de meget lange og lidt knudrede sætninger undervejs….😅

The Chef and The Music…

Musikken har altid betydet meget hos All About Cooking og nu går vi nye (corona)veje for at hylde vores passion med LIVE koncert og kokkerier.

Programmerne streames LIVE, men vi har samlet koncert uddrag og opskrifter til dig 🎬 🍴🎼 Det hele fungerer samtidig som støttekoncert for Læger uden Grænser.

Et liv med mad og musik som omdrejningspunkt

”Musikken sørger for indpakningen. Og maden fylder rammerne ud og fuldender oplevelsen”

Læs interviewet med Karsten Kroman om maden og musikken på KODA.dk

(Højreklik på linket og åben artiklen i et nyt vindue)

Meget mere inspiration på vej…


Med tiden vil skolens nye tv-kanal bringe en lang række nye indslag – bl.a. med flere opskrifter på nem hverdagsmad, eksempler fra nye menuer på kokkeskolen, tips & tricks og en serie med gastronomiske fortællinger og anekdoter.

Bestem selv indholdet!

Få direkte indflydelse på det der vises!
Hvis der er noget du gerne vil lære at lave så skriv et par linier os, så tager vi det med på redaktionsmødet…

Om det er kogetiden på hårdkogte æg, hvordan man panerer en fiskefilet eller rundudbener en vagtel kommer sig ikke så nøje…vi står klar til at hjælpe og demonstrere!

Gastronomiske oplevelser på Kromans Kokkeskole

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Neff

Køkkenet er superlækkert indrettet og designet af indretningsark. Margrethe Lange MDD og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.