Skip to main content

Festlokale – Kromans Kokkeskole – København

Vores festlokale på kokkeskolen er skabt til en sjov og anderledes oplevelse!

I vores eksklusive festlokale hos All About Cooking – Kromans Kokkeskole i København, kan du holde en fantastisk og sjov fest med lækker madlavning som omdrejningspunkt. Vi tilbyder mere end 30 forskellige menuer – og der er frit valg på alle hylder i de 4 nedenstående kategorier! Så har du lyst til at holde en anderledes og hyggelig fest, så ring til os og hør mere om mulighederne eller kom forbi til en kop kaffe og se lokalet.

Utraditionelt festlokale med stor succes

Vi har stor succes med private fester lige fra 20 til 90 års fødselsdage, hvor venner og familie i alle aldersgrupper samles om at lave en dejlig middag. Flere og flere bruger også festlokalet til utraditionelle kobberbryllupper, sølvbryllupper og endda guldbryllupper.

Fælles for disse festaftener er at festens hovedperson(er) ikke må arbejde! De skal tværtimod have tid til at snakke med deres gæster, mens musikken spiller og gæsterne med glæde tilbereder den dejlige menu.

Se gæsternes anmeldelser her ->

Gastronomiske teambuilding oplevelser

Festlokale i København

Vores festlokale egner sig perfekt til en sjov og anderledes fest for familie og venner.

Festlokalet er eksklusivt indrettet med det bedste køkkenudstyr og de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Neff. Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø fra Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.