Pris per. person kr. 1.355,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Pris per person kr. 1.385,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Forår
marts – april – maj
Pris pr person kr. 1.255,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Sommer
juni -juli – august
Pris pr person kr. 1.255,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Efterår
september – oktober – november
Pris pr person kr. 1.320,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Vinter
december – januar – februar
Pris pr person kr. 1.320,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Pris pr. person kr. 1.250,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
Helt billigt er det jo ikke at gå til fiskehandleren…og en nem måde at spare penge på er at købe hele fisk og selv skære dem ud – det er ca. halv pris.
Men en ting er at få fisk og skaldyr billigt en helt anden ting er at tilberede dem rigtigt. Kom og lær teknikkerne og få dine fiskeretter til at sidde lige i skabet hver gang!
Rimede kammuslinger med infuserede hvide asparges, muslingecreme og dildolie
Brandy-flamberede blæksprutter sous-vide
Bagt torsk i savoykål med sennepscreme og ristet, letrøget rogn
Stegt pighvar med fennikel risotto og grillet kongekrabbe
Mandelkage med blåbær og kokos samt hjemmelavet nougat parfait med espresso
Pris pr. person kr. 1.399,00 ekskl. moms
Inkl. drikkevarer
NYHED!
Pescetar menu
Kartoffelchiffon med kammuslinger, persilleolie og trøffelcaviar
Sorte ravioli med nødder og ricotta, anrettet med scampi-ceviche og tangpesto
Torsketimbale med ‘Harlekin’ tomat tarte tatin, kikærter og Nocellara oliven
Stegt havtaske medaillon med blomkål ‘i det grønne’ , hjemmelavet citronsmør og mungbønner
Sprød marengs med flødeskum og citronsorbet samt hasselnøddetrøffel.
Pris pr. person kr. 1.345,00 ekskl. moms. Inkl. drikkevarer
DKK 1.210,- til 1.399,- ekskl. moms.
Der skal 12 til et hold. Priserne er inkl. undervisningsmateriale, alle råvarer, vinarrangement, lokaleleje, opvask og rengøring.
Til menuen serveres udvalgte vine. Drikkevarerne serveres ikke ad libitum men dog i rimelig mængde. Ønskes drikkevarer herudover kan det naturligvis tilkøbes til ’kioskpriser’. Der er også mulighed for tilkøb af ‘cocktailskole’.
Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens. Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.
© 2021
Kromans Kokkeskole All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V
Ring til os på: 24 65 46 47
Skriv til os på: aac@kromans.dk
Handelsbetingelser Persondata politik