Skip to main content
Persondatapolitik – GPDR

Meddelelse i henhold til lov om GDPR

Vi opbevarer informationer om vore kunder med henblik på fakturering og udsendelse af nyhedsbreve. Oplysningerne registreres i vores bogføringssystem og database, men deles ikke med andre.

Nyhedsbreve fremsendes kun til personer, der registrerer sig på hjemmesidens formular og til eksisterende kunder samt andre, der har ytret ønske om at modtage nyhedsbrevet ved aflevering af visitkort; ønsket et tilbud; lavet en reservation eller udvist interesse for vore produkter . Personoplysningerne i denne forbindelse opbevares i vores database og deles ikke med andre. Nederst på alle nyhedsbreve er der mulighed for at afmelde modtagelsen. Efter afmelding slettes modtageren i databasen. Vi udsender ca. 4 nyhedsbreve om året


Gastronomiske oplevelser

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.