Skip to main content

Galleri

All About Cooking Galleri

Madlavning skal være sjovt og ikke en angstprovokerende handling

På Kromans Kokkeskole – All About Cooking lægger vi stor vægt på ‘edutainment- undervisning’.
Det vil sige, at man lærer mens man har det sjovt. Billederne herunder skulle gerne tale deres tydelige sprog…

Vi stresser ikke vores deltagere undervejs – men er man langt udenfor sin comfort-zone, så kan man selvfølgelig godt opleve at blive lidt stresset, men vi smider ikke med tallerkner, blot fordi nogen måske lige ‘tosser’ lidt rundt 🙂

For at skabe det bedst mulige udgangspunkt for en succesrig aften hos os, så starter vi altid med, at kokken gennemgår menuen grundigt, så alle får en oplevelse af, hvad der skal ske. Herefter inddeles gruppen i hold, hvor hvert hold laver sin egen ret.

Da vi jo står i det samme køkken og mere eller mindre rundt om den samme køkken-ø, så kan alle jo følge med i, hvad der sker i alle grupperne. Hvis en gruppe skal igang med noget, der kunne have alles interesse, så ringer vi med klokken, så dem fra andre grupper, der har lyst til at følge med, får mulighed for det. Det kan f.eks. være filetering af fisk, afparering af kød (teknikken til at fjerne sener og hinder fra kødets overflade) eller decideret udskæring af kød eller fjerkræ.

Vi håber, du har lyst til at prøve at være med en aften inde hos os. Man skal være min. 12 på holdet og opefter.

…og så er det måske vigtigt lige at nævne, at alle der er på billederne her på galleri-siden har givet deres tilladelse.
Du kan læse mere om vore GDPR-retningslinier her ->

Gastronomiske oplevelser

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Neff.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

Ring på  +45 24 65 46 47