Hvad siger vores gæster på Facebook?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sally Larsen


Fantastisk koncept ❤️ Fantastisk stemning 🥂 Kanon underviser ❤️ Helt klart noget der skal gøres igen 🥂🇩🇰

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hannah Bryndum


Brandy flamberede blæksprutter i tomatsauce – mums! 
Nødde/chokoladeis med rosmarinolie og maldonsalt – smagte himmelsk.
Ja, sådan kunne jeg blive ved.
Igen, igen har du formået at tryllebinde mig med din dygtighed, kreativitet og dejlige væsen. Er dybt imponeret, hold da fast hvor er du bare dygtig. Alle gæster har meldt tilbage at de har haft en uforglemmelig oplevelse i dit køkken. En eventyrlig dag, ja, du forstår at skabe en dejlig stemning, for det er jo dig, der er Kongen i dit køkken. Simpelthen en fantastisk og forrygende dag, jeg aldrig vil glemme.
Super, super lækkert det hele, kan mere end varmt anbefales.
Knus fra Hannah Bryndum

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lisbeth Niebling Glit


Nu er det snart en uge siden, vi var gæster på dette unikke sted. Det var ikke blot stedet, det var det hele.

Karsten har en indsigt og formåen, at nå ud og ind til alle hans gæster. Han har et øje på hver en finger, men hans tredie øje er hans gave. Vi alle følte vi var små mestre da vi stod og arbejdede ved kokkebordene, alle skabte vi en feststemning til det lykkelige fødselsdagsbarn (70) alt gik op i en højere enhed og med et fint samspil med det kærlige personale som var der hele tiden.

Kromans Kokkeskole er en perle, Jeg vil fra hjertet sige tak til alle for en uforglemmelig oplevelse. Nu mesterkok i eget køkken 👩‍🍳

Lisbeth Glit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Michael Jonasen


En aldeles fremragende oplevelse… Karsten er fantastisk inspirerende og det kan varmt anbefales. Så sjovt, hyggeligt og velsmagende… Tak for en dejlig aften…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Philip Stack


We had a fantastic time – a group of 12 people+ Excellent service in both english and danish – since we were a mixed group. I can warmly recommend this experience.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Maria Lademann Ulriksen


Mine kollegaer og jeg blev overrasket da vi sidst på vores team dag skulle til at lave vores mad selv. Måske havde vi nok håbet på at slutte dagen af med at læne os tilbage og bare vente på maden.

Men hold nu op en fed aften vi havde. Karsten sikrede det var en aften fyldt med energi, smil og grin. Og derudover tror jeg vi alle fik tips med til at bruge i køkkenet der hjemme. Og så var det virkelig lækker mad.

Stort tak for en helt fantastisk aften.

Top karakter til: At have overblik og tid til at skabe hyggelig stemning samtidig med, at der skal kokkereres en 7 retters tapas menu til 34 gæster.

Som en af mine veninder skriver til mig efter festen:
“Tak for en helt igennem fantastisk aften. Alt var præcis som der skulle være -og Karsten med K er skøn!”

De bedste hilsner Lea

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Birgitte Ringbæk


En meget stor TAK til dig, Karsten, og Ida for et virkelig vellykket arrangement i går. Sammen med mine nordiske kolleger havde vi en fantastisk glad, underholdende og inspirerende aften👌.

Det var fedt at kigge rundt på kollegerne og se både udfordringer, smil, hyggesnak på kryds og tværs, grin og succesoplevelser.

Lidt sang og dansemoves, var der vist også ☺️. For os var det teambuilding og middag i ét – det kan absolut anbefales. (Vi ønskede vores arrangement på engelsk – det gik bare smooth).

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dorte Bielefeldt


Bedste julefrokost – ever
Fantastisk værtsskab

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex Guilfoyle


Fantastisk. Spread the news! Nogle timer i Karstens selskab er en sjov lærerig vandring i madslavnings kunst.  it!!!!

Gastronomiske oplevelser

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til fest, teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

All About Cooking Virtual tour...

© 2021

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik