Bag om Kromans Kokkeskole
All About Cooking

Kromans Kokkeskole tilbyder kurser for alle!

Hvis du er på udkig efter en sjov teambuilding aktivitet er du landet det helt rigtige sted!

Kromans Kokkeskole – All About Cooking skal ses og opleves som et kulinarisk klubhus, hvor ALT kan ske, så længe det handler om god mad af gode råvarer. Med Karsten Kroman og hans team som undervisere lægges der vægt på en sjov og lærerig teambuildingaktivitet med superlækker madlavning som omdrejningspunkt. Først laver I mad i det veludrustede køkken med alt det bedste køkkengrej og deræst nyder I den lækre, frembragte menu i spisestuen.

Se anmeldelser her ->


Hvilken type madkurser tilbyder vi?

Se vores mest solgte madlavningskurser her ->

På Kromans Kokkeskole tilbyder vi mere end 30 kurser med menuer fra det meste af verden . – og der kommer hele tiden nye til! Om du er til fransk, italiensk, spansk,  indisk eller noget helt femte, så finder du med garanti en menu, som vil skabe glæde blandt kollegerne eller vennerne. Alle vore kurser er fremkommelige for de fleste og vores tilsætning af et moderne twist, så får ‘de skarpe knive i skuffen’  også ny inspiration med hjem. Vi har  kurser i flere forskellige prisklasser, men fælles for alle menuerne her på siden er, at de er inkl. drikkevarer. Vær til gengæld opmærksom på, at priserne er ekskl. moms.

Kontakt os for at høre hvilket kursus, der passer til dit arrangement.


Skal man være kok?

Nej, et madkursus hos os henvender sig til ALLE uanset forkundskaber, så selv om undertitlen er Kromans Kokkeskole, så skal man ingenlunde være kok eller noget der minder om for at være med på vores madlavningskursus. Deltagelse i et madkursus kræver blot en eneste forudsætning: Man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre.


Hvem underviser?

Alle madkurser og arrangementer vil som udgangspunkt have Karsten Kroman og hans team som undervisere. På vores kursus overlader vi dog gerne ’scenen’ til gæstekokke også – både til shows, kurser og demonstrationer. Kort sagt kan et kursus hos Kromans tilpasses nøjagtigt efter jeres behov. 


Er du på udkig efter et lækkert køkken?

Har du brug for et lækkert køkken til din produkt lancering, reklamefilm eller tv-program? Vi lejer med glæde vores køkken ud til alle former for arrangementer – med eller uden madlavning. Kontakt os for at høre mere! 

All About Cooking Virtual tour...

© 2021

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik