Teambuilding – madlavning

Gastronomisk teambuilding i København

Mulighederne er næsten uendelige!

Kromans Kokkeskole – All About Cooking er bygget til alle former for gastronomisk teambuilding, private dining og private fester i København samt firma- og kundearrangementer fra 12 personer og opefter.

Husk at medbringe et gyldigt corona-pas.


Hvad kan man lave og hvad koster det?

Hos os skal man selv vælge den menu, man gerne vil lave. Vi kan tilbyde mere end 30 forskellige menuer! Vi har inddelt dem i 4 kategorier – rul ned på siden og klik på God mad & hygge – Dansk/Nordisk – Vegetar/veganer eller En lille affære…

Du har frit valg på alle hylder og vi sørger for de bedste råvarer og god musik til arbejdet, så der er alle muligheder for et vellykket arrangement. Priser, indhold  og temaer ses under kategorierne.

Sværhedsgraderne er forskellige, så ring til os og fortæl hvem der kommer, og hvad I gerne vil have ud af det, så guider vi dig gerne til den rigtige menu i forhold til dine ønsker og dit budget.

 

Gastronomiske teambuilding oplevelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Philip Stack – fra Facebook


We had a fantastic time – a group of 12 people+ Excellent service in both english and danish – since we were a mixed group. I can warmly recommend this experience.

Se flere anmeldelser her

Perfekte lokaler til private dining og gastronomisk teambuilding


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas. Med vores lækre faciliteter og kvalitetsudstyr kan vi tilbyde de perfekte rammer, når I skal holde private dining eller teambuilding. 

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af kurser, firmaarrangementer og madoplevelser.

All About Cooking Virtual tour...

© 2021

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik