Madlavningskurser

Madlavningskursus i København


 Vi har madlavningskurser fra hele verden
under temaet
‘God mad og hygge’

Find det madlavningskursus nedenfor som dit hold skal prøve og book det på:

+45 24 65 46 47 eller aac@kromans.dk

Det italienske køkken er meget populært, og derfor er der hele tre madlavningskurser fra det fantastiske italienske køkken. Men hold øje med siden, der lægges med mellemrum nye madlavningskurser op fra alle egne af verden.

Hvilke madlavningskurser kan man vælge imellem?

Fransk – Italiensk –  Spansk – Amerikansk – Mexicansk

Asiatisk – Indisk –  Continental 

Hard Rock & højreb

Er du på udkig efter noget ‘lidt mindre’ så klik her og se menuerne under ‘En lille affære’

Se også menuerne under Dansk/Nordisk


Lad vores madlavningskurser tage jer på en spændende gastronomisk rejse…

Fransk madlavningskursus

Fransk madlavningskursus

Vive La France og al den dejlige mad og alle de gode vine.

Til dem, der værdsætter den gode, gedigne, franske kogekunst.

  • Sprød cigar’ med confit de canard og ‘Bigarade-dressing’
  • Stegt havtaskemedallion med røgede muslinger, grov kartoffelmos og grønsager i beurre blanc.
  • Farseret kalvemørbrad med svampe og årtidens grønt
  • Profiteroles med is og mørk chokoladesauce

1.335,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Italiensk madlavningskursus

Italiensk madlavningskursus #1

Det er muligt at Paris er byernes by – men Rom – wauw – en storby-juvel med uendelige opdagelser, oplevelser og mentale opture – kort sagt – en by man aldrig bliver færdig med.

  • Kalvetatar med frisk trøffel eller trøffel caviar
  • Gratinerede svampe med gedeost og pancetta
  • Marineret havtaske med avocadocreme og brøndkarse
  • Ravioli med scampi og rejebisque
  • Kaninryg med årstidens grønsager, bagte San Marzano tomater og olivenpurée
  • Mandelkage med kokos og blåbær samt hjemmelavet nougat parfait med espresso

  • Undervejs og til middagen i spisestuen serveres italienske vine.

1.435,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Italiensk madlavningskursus

Italiensk madlavningskursus #2

Umore Italiano!

  • Parmigiana di melanzane (aubergine i tomat med parmesan og basilikum)
  • Hjemmelavet fettuccine med citron/smørsauce, østerhatte, ‘salte fingre’ og kammuslinger
  • Kalvekrone med urter, årtidens italienske grønsager
  • Hjemmelavet Tiramisu a la Kroman 

1.235,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Italiensk madlavningskursus

Italiensk madlavningskursus #3

La sfida – Den udfordrende!

  • Kammusling-creme med saltet citronskal
  • Små salater med ovnbagt parmesan, tomat, oliven og fennikel granité
  • Pasta linguini med vildsvine ragout og svampestøv
  • Farseret vagtel med druesauce og årstidens grønt
  • Mandelkage med blåbær, marengsmedaljer med yoghurtcreme samt citrontimian parfait

1.255,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Spansk madlavningskursus

Spansk madlavningskursus

Olé! 
Tag på en kulinarisk rundrejse i det ægte spanske køkken og få en original oplevelse fra nor til syd og øst til vest.

  • Sommerfuglerejer i krydret chokoladesauce
  • Menestra med grønsager, manchego, pancetta og kalveinderlår
  • Flamberet blæksprutte i tomatsauce
  • Oksehaler med cabrales og bravas kartofler
  • Grillet frugt med hasselnøddeparfait

1.235,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Amerikansk madlavningskursus

Amerikansk madlavningskursus

Yyyiihaaaa, slip din indre cowboy løs og få en hyggelig aften med en ægte ‘all american dinner’.

  • Scampiburger med aioli og amerikansk cocktailsauce
  • BBQ spareribs med coleslaw og smørkogte majs
  • Helstegt oksehøjreb med homefries, bearnaise sauce og den originale Caesar’s salad
  • Missisippi Mud Cake med vanille/bourbon parfait

1.335,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Hard Rock & Højreb madlavningskursus

Amerikansk madlavningskursus # 2

Don’t miss this one! 
Rock ‘n Roll will never die…og det vil trangen til en mør og saftig steak heller aldrig…!

Vi laver lidt salat for synets skyld og giver den gas med homefries og bearnaise…men, vi må vel hellere starte med at flække en hummer og lave lidt tilbehør….yyyiiihaaa!


1.335,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Asiatisk madlavningskursus

Asiatisk madlavningskursus

På power trip gennem det asiatiske køkken. Fra ren zen til en rusketur af de helt store.

Welcome to Asia!

  • Tom yum gung
  • Dybstegt krabbeomelet
  • ‘Hvide roser’ med kammusling
  • Okonomiyaki med frisk tun, sort østermayo og wasabi
  • Marineret oksemørbrad med pak choi, grønne apsarges og vild brøndkarse
  • Kokosbagte bananer med kardemomme parfait

1.360,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Indisk madlavningskursus

Indisk madlavningskursus

Tag med på et kulinarisk eventyr af de store, når vi tager på rundtur i det skønne, krydrede indiske køkken.

  • Pakoras – tilberedes og spises mens resten af maden laves…
  • Madras chemeen vendaki  – reje- og okracurry
  • Chukka kylling fra Karaikudi
  • Blommechutney og mynte-koriander youghurt sauce
  • Gutti venkai koora – fyldt aubergine
  • Salat af syltede rødløg, ananas og granatæble
  • Parsisk beef jardaloo – oksekød med abrikos
  • Cashewnødde-brød, kokosbomber og kardemomme is

1.235,- ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Mexicansk madlavningskursus

Mexicansk madlavningskursus

La Fiesta Mexicana!

Nyd i dejligt glas agua fresca inden vi går ombord i det potente mexicanske køkken. 

  • ‘Indbagt’ kylling og mole amarillo
  • Quesadilla med ristede majs og kartofler. Herpå en rejeceviche med melon escabeche, rødløg og sukkerærter
  • Små stegte tortillas med avocado, hjemmelavet frisk-ost og pico de gallo (en slags tomatsalsa)
  • Adobobraiseret svinebryst med urter og krydderier. Sprøde kartoffelkurve med sorte bønner samt hjemmelavet curtidos
  • Hjemmelavede churros med chili-choko, margarita sorbet og limesalt


kr. 1.235,00 ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Continental madlavningskursus

Continental madlavningskursus

En tur gennem Europa, videre til Østen og hjem igen…

  • Pakoras
  • Sommerfuglerejer i krydret chokoladesauce
  • Hjemmelavet pasta med dampede muslinger og tomatsauce
  • Chicken Rice Hainan med chilipasta og ingefærconsommé med springløg
  • Rødgrød med fløde og brændt hvid chokolade

 
kr. 1.125,00 ekskl. moms

Inkl. drikkevarer

Hard Rock & Højreb madlavningskursus

Madlavningskursus med hummere og store steaks

Don’t miss this one! 
Rock ‘n Roll will never die…og det vil trangen til en mør og saftig steak heller aldrig…!

Vi laver lidt salat for synets skyld og giver den gas med homefries og bearnaise…men, vi må vel hellere starte med at flække en hummer og lave lidt tilbehør….yyyiiihaaa!



kr. 1.335,00 ekskl. moms

Inkl. drikkevarer


Hvad er sværhedsgraden på madkurserne?

Selvom menuerne til madlavningskurserne nedenfor er hentet fra den lidt dybere gourmetskuffe og kan virke meget svære på dem, der ikke er så hjemmevant i et køkken, så garanterer vi, at alle kommer i mål med succes – uanset hvor på ryggen, hænderne er monteret.

Hvad skal jeg kunne for at deltage på et madkursus?

Deltagelse i et madlavningskursus kræver ingen forkundskaber. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og ikke en angstprovokerende oplevelse at lave mad på vores kurser. Det er derfor vigtigt at understrege, at man kommer for at lære og ikke for at kunne det hele på forhånd. Så det kræver kun, at du har det gode humør med.

Vi tilføjer gerne et lille twist til retterne, så selvom man er ret skarp i et køkken, så tør vi godt love, at alle vil få ny inspiration med sig hjem efter et besøg på kokkeskolen.

Er det hårdt arbejde eller er der tid til hygge på madkurserne?

Der skal være tid til både hygge, snak og gastronomiske anekdoter. På kokkeskolen lægger vi stor vægt på den sociale oplevelse undervejs i madlavningen. Selvom madlavningskurserne her på siden er gourmet, så vil retternes sværhedsgrad være overkommelig  for de fleste.

God musik er en vigtig ingrediens på alle vores madkurser! 

Mad og musik er to vigtige elementer på vores madlavningskurser. Musik giver energi, inspiration og godt humør, og tilsammen skaber den dermed tre meget vigtige komponenter for et vellykket resultat i køkkenet. Vi gør et nummer ud af at bringe vores gæster i den helt rigtige stemning, og har derfor lavet en spilleliste til alle vore madkurser – men om musikken skal være vildt høj eller ganske lav – det er helt op til jer!

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et madlavningskursus?

Hos os skal man selv vælge sin menu. Vi har mere end 30 forskellige madlavningskurser at vælge imellem i forskellige prisklasser. Vi har inddelt madkurserne i 4 forskellige kategorier – og der er frit valg på alle hylder, uanset om man kommer som firma eller privat.

Du kan se alle 4 kategorier her ->

Hvor mange skal der være på et hold?

Hos os skal man være min. 12 på et hold, uanset om man er firma eller privat.  

OBS! Der kan være særlige regler under coronaen.
Ring og hør nærmere på 24 65 46 47 

Hvor længe varer et madlavningskursus?

Et madlavningskursus varer typisk 5 timer. Vi starter normalt kl. 17:00 og slutter igen omkring kl. 22:00. Men holdet har skolen for sig selv, så man kan i store træk starte, når man vil, hvis det f.eks. skal passe sammen med andre teambuilding aktiviteter på dagen.

Er drikkevarer inkluderet?

Ja. Under madlavningen i køkkenet serveres husets vine, husets øl og husets berømte hyldeblomst lemonade. Men til spisningen af de dejlige menuer under ‘God mad og hygge’ her på siden, serveres udvalgte vine af høj kvalitet, der er afstemt efter de enkelte retter. Til menuerne under ‘En lille affære’ serveres husets vine til maden.

Drikkevarerne serveres ikke ad libitum men dog i rimelig mængde. Ønskes drikkevarer herudover kan det naturligvis tilkøbes til ’kioskpriser’. 

Hvor ligger All About Cooking/Kromans Kokkeskole?

Du finder os på Trommesalen 4, 1614 Kbh. V – lige ud til gaden. Du kan ringe til os på 24 65 46 47 eller sende en mail på aac@kromans.dk

Hvem underviser på jeres madlavningskurser?

Medmindre andet er nævnt i ordrebekræftelsen, så er det Karsten Kroman og hans team, der underviser.

Hvad er transportmulighederne til/fra All About Cooking/Kromans Kokkeskole?

Kokkeskolen ligger ca. 5 minutters gang fra både Vesterport Station og Hovedbanegården. Der er både elbil-parkering og alm. parkering lige uden for døren. A-busserne stopper for begge ender af vejen på både Gl. Kongevej og Vesterbrogade.  

Hvad gør I, hvis nogen har allergi/intolerancer?

Så tager vi hensyn – vi lægger vægt på, at alle får en god og hyggelig oplevelse på kokkeskolen. Hvis nogle af deltagerne har allergier/intolerancer, skal vi dog vide det i god tid inden arrangementet, så vi kan forberede en specialemenu eller i øvrigt tage højde for de specielle hensyn i forbindelse med madlavningen og/eller spisningen. Vær opmærksom på, at der kan forekomme et tillæg for specialmenu, men det vil fremgå af den tilsendte ordrebekræftelse.

Hvad gør I, hvis nogen er vegetar, pescetar eller veganer?

Så laver vi en specialmenu – som regel med udgangspunkt i den menu det øvrige hold skal have. Vi sørger både for forberedelse og tilberedning, så de ‘grønne deltagere’ kan være sammen med resten af holdet.

Kan I undervise på engelsk og koster det ekstra?

Vi underviser meget gerne på engelsk. Næsten halvdelen af vores madlavningskurser foregår på engelsk efter engelske opskrifter. Vi taler tillige tysk og skandinavisk. Det koster ikke ekstra at få undervisning på engelsk.

Skal man medbringe et forklæde eller andre ting?

Nej, vi udlåner et forklæde til alle deltagere på vores madkurser. Det forklæde man har brugt på madkurset kan købes for kr. 50,00. Ønsker man et helt nyt og ubrugt forklæde, kan det købes for kr. 150,00

Man skal kun medbringe godt humør.

Skal man starte på et bestemt tidspunkt?

Vi underviser kun et hold ad gangen, så alle hold har kokkeskolen for sig selv. Man bestemmer selv starttidspunktet – dog anbefaler vi ikke senere start end kl. 18:00. Uanset starttidspunktet, så berammes et madlavningskursus til 5 timer inkl. madlavning og spisning. Hvis man f.eks. vælger at starte kl. 15:00 slutter madkurset derfor kl. 20:00. Kurserne kan forlænges mod et mindre personaletillæg pr. time.

Kan man holde en fest og selv lave maden?

Ja, det kan man godt – og det, er der mange der gør. Næsten alle lørdage på året fejrer vi runde fødselsdage, guldbryllupper, sølvbryllupper osv. Det er en rigtig god måde at ryste familie og venner sammen på – og det bedste af det hele er, at værten eller værtsparret er fritaget for at arbejde og har derfor god tid til at få talt med alle sine gæster. Husk at booke i god tid, så du er sikker på, at vi er ledige!

Kan man danse og må man medbringe sin egen musik?

Ja, med stor fornøjelse! Hos All About Cooking har vi et superlækkert Hi-Fi anlæg med 7 x 100 watts højtalere og discolys, så vi kan sagtens spille op til dans. Medbring gerne din egen spilleliste på telefonen eller opret den på Spotify. 

Skal man være ude på et bestemt tidspunkt?

Nej, det skal man ikke, men vi gør opmærksom på, at efter kl. 23:00 (eller senest efter 6 timer fra starttidspunktet) beregnes et mindre personaletillæg.

 

 


Madlavningskursus i København

Teambuilding og madlavning med det bedste udstyr i flotte rammer.

Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Neff. Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø fra Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

 

All About Cooking Virtual tour...

© 2021

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik