Dansk & Nordisk Gastronomi

Madlavning fra den hjemlige del af verden, hvor der er både klassisk og moderne på programmet


Vælg mellem:

  • Scampi ‘burger’ med scampimayo og cocktailsauce
  • Brandy flamberet blæksprutte i tomatsauce
  • Perlehøne – sous vide – med hindbærinfuserede perleløg og grønne asparges
  • Mandel/marcipankage med chokoladeparfait og rosmarinolie

Pris per. person kr. 1.175,00

  • Syltede kammuslinger med smørdampet selleri, jordskokker og gulerodssky
  • Grillet kongekrabbe med grønsager i tempura
  • Kalvemørbrad med svampe, kål og små kartofler med stegte brisler
  • Chokolade crème brûlée med valnøddekage og sorbet.

Pris per person kr. 1.275,00

  • Hjemmerøgede små kartofler med mayo, radiser og karse
  • Røget Fanølaks af norsk laks med fynsk rygeostcreme og purløg
  • Sprød salat af kål med grønne asparges, jomfruhummerhaler, urter og gryn
  • Braiserede svinekæber med rodfrugter og rustik kartoffelmos med tørrede tyttebær, persille og smeltet smør
  • Rødgrød med fløde med ‘koldskålsis’ og brændt hvid chokolade

Pris pr person kr. 1.175,00

  • Dampet helleflynder med hvide asparges, ægte hollandaise og trøffelcaviar
  • Dansk oksehøjreb med rødvinssky, svampe og årtidens grønsag
  • Chokoladekage med kaffecreme og valnøddekrokant
  • Hjemmelavet vanilleparfait

Pris pr. person kr. 1.100,00

Helt billigt er det jo ikke at gå til fiskehandleren…og en nem måde at spare penge på er at købe hele fisk og selv skære dem ud – det er ca. halv pris.

Men en ting er at få fisk og skaldyr billigt en helt anden ting er at tilberede dem rigtigt. Kom og lær teknikkerne og få dine fiskeretter til at sidde lige i skabet hver gang!

Rimede kammuslinger med infuserede hvide asparges, muslingecreme og dildolie

Brandy-flamberede blæksprutter sous-vide

Bagt torsk i savoykål med sennepscreme og ristet, letrøget rogn

Stegt pighvar med fennikel risotto og grillet kongekrabbe

Mandelkage med blåbær og kokos samt hjemmelavet nougat parfait med espresso


Pris pr. person kr. 1.348,00


Pris pr. person

DKK 975,- til  1.275,-  ekskl. moms.

Der skal 12 til et hold. Priserne er inkl. undervisningsmateriale, alle råvarer, vinarrangement, lokaleleje, opvask og rengøring.


Drikkevare

Til menuen serveres udvalgte vine. Drikkevarerne serveres ikke ad libitum men dog i rimelig mængde. Ønskes drikkevarer herudover kan det naturligvis tilkøbes til ’kioskpriser’. Der er også mulighed for tilkøb af ‘cocktailskole’.


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens. Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

All About Cooking Virtual tour...

© 2020

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik