Vigtig information

Coronavirus/Covid-19

Hos All About Cooking - Kromans Kokkeskole respekterer vi naturligvis statsministerens og  sundhedsmyndighedernes påbud om at holde lukket - foreløbigt indtil den 10. maj, 2020

Når der bliver givet grønt lys, vil vi glæde os til igen at byde jer velkommen til hyggelige og lærerige timer i køkkenet!


Til den tid hungrer vi givet efter at være sammen med venner, familie og kolleger, og så står vi klar med spændende opskrifter, masser af friske råvarer og gode vine. Vi vil som altid gøre alt for at skabe en god oplevelse. 


Ventetiden bruges på alle måder konstruktivt og vi glæder os til at præsentere
en hel serie af nyheder - bl.a. på menu-fronten. 


Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at vi stadig er åben for reservation/booking ude i fremtiden, så hvis der er planer om et arrangement på et senere tidspunkt, så kan det være en god idé at få det sat i kalenderen hos os. Det vil jo være ærgerligt, hvis datoen er gået til anden side, år det hele åbner op igen.

Hvis du allerede har booket/ombooket eller ønsker at gøre det, kan du se vilkårene her:

Hvis et booket kursus/arrangement for nuværende må aflyses på grund af Covid-19 og Statsministeriets og/eller Sundhedsstyrelsens deraf følgende anvisninger, er AAC indstillet på at indgå aftale om gennemførelse på et senere tidspunkt inden for 3 måneder. 

Hvis vi i henhold til den indgåede aftale er berettiget til fuld betaling, er vi ligeledes indstillet på kun at modtage 50 % af deltagerbetalingen med en betalingsfrist på 8 dage fra fakturadato og siden en indbetaling af de resterende 50 % i forbindelse med arrangementets gennemførsel. Øvrige ombookinger/aflysninger følger de gældende aflysningsregler. Klik på linket til handelsbetingelser herunder.

Hvis situationen vedrørende Covid-19 stadig er uafklaret, når den nye dato nærmer sig, indgås en ny aftale om dato for gennemførsel af kurset/arrangementet.

Se vore samlede handelsbetingelser her


Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om vilkårene for en reservation ude i fremtiden, så er du velkommen til at kontakte os direkte...

Gastronomiske oplevelser

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

All About Cooking Virtual tour...

© 2020

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik