Skip to main content

ÅBNE DAGSKURSER

Risottokursus for begyndere

Tirsdag den 18. juni kl. 10 – 14

Risotto ender nogle gange som en klæg og klistret klump grød men risotto er jo en fantastisk, cremet, blød og lækker italiensk delikatesse, når den laves rigtigt!

Teknik og en god grundopskrift er afgørende for et godt resultat!

Herfra er det kun fantasien der sætter grænser for, hvor mange smagsvarianter der kan kreeres… 

På dette kursus lærer du at lave 3 forskellige smagsvarianter af risotto og undervejs vil underviseren dele ud af tips, tricks, anekdoter og hvad der ellers er værd at vide om risotto.

Du lærer også at lave Arancini, som er endnu en fantastisk delikatesse, ikke så mange kender.

Kursusforløb:

  1. Vi mødes præcis kl.10, hvor vi serverer en kop kaffe/te og lidt lækkert  alt imedens I får en introduktion til kokkeskolen og praktisk info.
  2. Herefter taler vi om grundprincipper og ikke mindst om hvilke ris, man skal vælge.
  3. Fremstilling af risotto i grupper 
  4. Tilberedning af arancini i grupper 
  5. Færdigtilberedning og anretning af alle retter. 
  6. Som hyggelig afslutning på kurset sætter vi os sammen og smager på de skønne risotto retter. Hertil serveres vin/øl, isvand eller hjemmelavet lemonade 
  7. Kl. 14.00 er kurset slut.

Kr. 1000,-
Inkl. moms

BESTIL DAGSKURSUS

Aktuelle dagskurser *