Pasta smager fantastisk og står højt på de fleste familiers menuplan. Men én ting er at købe frisk – eller som oftest – tørret pasta – noget helt andet er at lave det selv …ikke mindst smagen!
Pastafremstilling er en sjov begivenhed for hele familien og den hjemmelavede pasta kan sagtens holde sig i lang tid, hvis du opbevarer den rigtigt!
På kurset lærer du at lave 3 forskellige slags pasta og 3 forskellige saucer til. Kurset starter kl. 10 med en kop kaffe/te og lidt lækkert.
Undervejs i kurset vil underviseren dele ud af tips, tricks, anekdoter og ‘værd at vide’ om pasta…
Vi mødes præcis kl.10, hvor vi serverer en kop kaffe/te og lidtlækkert, alt imedens I får en introduktion til kokkeskolen og praktiskinfo.
Vi kigger først på pastamaskiner – hvilken skal man vælge?
Dernæst kigger vi på forskellige meltyper og opbevaring af den færdige pasta
Fremstilling af pastadej i grupper
Tilberedning af saucer i grupper
Færdigtilberedning af de 3 slags pasta
Som afslutning på kurset smager vi naturligvis på de skønne pastaretter med servering af vin/øl eller hjemmelavet lemonade.