Skip to main content

 Kromans Kokkeskole i København

Stedet hvor alt kan ske, og hvor alle er velkomne!

Husk! Der skal 12 til et hold på vores aftenkurser

Bemærk! Holdstørrelsen er min. 20 personer torsdage, fredage og lørdage i perioden fra 6. maj til 24 juni og fra 1. september til 17. december 2024.

Slutspurten op mod sommerferien er igang…


…og vi ser frem til at danne rammen om en masse dejlige sommerarrangementer, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen!

I juni måned kan All About Cooking fejre sit 10-års jubilæum. I løbet af årene har det udviklet sig fra 8 menuer til over 40 med mad fra stort set hele verden. Tiden er gået stærkt og flere tusinde gæster har rørt i gryderne. Vi er meget taknemmelige og vi glæder os til at byde nye som gamle kunder velkommen til flere gastronomiske oplevelser fremover…

Send en mail til aac@kromans.dk eller ring på 24654647,
hvis du har lyst til at ‘teambuilde’ på den lækre måde!

Klik blot på en af de 4 kategorier nedenfor for at folde menuerne ud…


Tag på en gastronomisk opdagelsesrejse

Prøv teambuilding i madlavning på vores kokkeskole i København. Kokkeskolen kan tilbyde mere end 30 forskellige madlavningskurser på både dansk og engelsk   – og du har frit valg på alle hylder!

Vælg frit mellem menuerne i ovenstående 4 kategorier
Priser fra 975,- ekskl. moms  – inkl. drikkevarer.

*)Husk – der skal min. 12 til et hold om aftenen.
I perioden fra den 6. maj til den 24 juni og fra den 1. september til den 17. december 2024 er holdstørrelsen min. 20 personer på torsdage, fredage og lørdage.

Vi kan bruges i forbindelse med:

Madlavningskursus København    Teambuilding     Firma-events   Privatfest     Kundearrangementer  Private dining    Promotion   Foredrag   Shows    Korte møder   Receptioner    Lokaleudlejning

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sally Larsen – fra Facebook

Fantastisk koncept ❤️ Fantastisk stemning 🥂 Kanon underviser ❤️ Helt klart noget der skal gøres igen 🥂🇩🇰

Se flere anmeldelser herKom på kokkekursus med Kroman

Undervisningen varetages af TV-kokken og kogebogsforfatteren Karsten Kroman og hans team i et superlækkert, hyggeligt og stilrent køkken.

Vi benytter kun de bedste råvarer, det bedste køkkenudstyr og lægger vægt på at gøre undervisningen til en både underholdende, inspirerende og social oplevelse.

Vi laver madkurser med mad fra hele verden, og vi sørger for, at du kommer i den helt rette stemning med speciallavede spillelister til alle vores madlavningskurser.

Vi tilbyder italiensk madkursus (+2 nye) – fransk madkursus – portugisisk madkursus (ny) – spansk madkursus – amerikansk madkursus – cajun madkursus (ny) – asiatisk madkursus – indisk madkursus – mexicansk madkursus …og der kommer flere til hele tiden.

Læs anmeldelserne og book dit næste teambuilding arrangement i madlavning hos All About Cooking – Kromans Kokkeskole.


FAQ – ofte stillede spørgsmål


Hvad er kokkeskolens adresse?

All About Cooking – Kromans Kokkeskole ligger på Trommesalen 4, 1614 København V. – lige ud til gaden.

Hvilke busser og tog kan man tage?

Linie 26 , 6 A , 7A og 9A stopper alle lige ved Trommesalen – enten på Vesterbrogade eller Ved Vesterport (Gl. Kongevej) Du kan desuden tage alle tog/S-tog, der stopper på Hovedbanen eller Vesterport Station.

Do you have cooking classes in English?

Yes we do – just follow this link

Stiller I særlige krav til deltagelse på jeres kurser?

Nej, vi stiller ingen krav til færdigheder i et køkken, men man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre. Men husk: I kommer for at lære og ikke for at kunne det hele for forhånd.

Skal man medbringe noget selv?

Nej, man skal ikke medbringe noget udover godt humør. Vi udlåner et forklæde til alle. Vi anbefaler dog, at man har velegnet påklædning og fodtøj på til madlavning.

Hvem underviser på jeres kurser?

Medmindre andet er oplyst, er det Karsten Kroman og hans team, der underviser.

Hvad koster et kokkekursus?

Priserne varierer alt efter hvilken menu, der vælges – klik på kategorierne ovenfor og se det store udvalg

Laver I kun kokkekursus i København?

Ja, som udgangspunkt foregår al undervisning på kokkeskolen i Trommesalen. Men har du en sjov idé så ring endelig! Vi er som regel med på den værste…

Kan man afholde møder hos jer og har I noget AV-udstyr?

Ja, man kan godt afholde korte møder/præsentationer hos os, og vi stiller en projektor til rådighed uden beregning. Projektoren har både VGA og MAC-adapter. Ring og hør mere om vilkårene på 24 65 46 47.

Kan man leje All About Cooking – Kromans Kokkeskole til produkt-promotion, blogger-events o.l.?

Ja, vi lejer gerne faciliteterne ud i forbindelse med alle former for promotion, reklameoptagelser, TV-optagelser, blogger-events o.m.a.  – med eller uden madlavning.

Hvem står bag All About Cooking – Kromans Kokkeskole?

Stedet ejes og drives af fa. Kromans v/ Karsten Kroman. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om teambuilding-mulighederne i forbindelse med vores madlavningskurser. Ring på 24 65 46 47 eller send en mail aac@kromans.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Michael Jonasen – fra Facebook


En aldeles fremragende oplevelse… Karsten er fantastisk inspirerende og det kan varmt anbefales. Så sjovt, hyggeligt og velsmagende… Tak for en dejlig aften…

Se flere anmeldelser her