Specials

Madlavning, hvor der er skruet ekstra op for sanserne og fortællingerne

Er du frisk på et arrangement lidt ud over det sædvanlige? – så er det her du skal kigge! Det er også her, vi vil annoncere smagninger med forskellige produkter som øl, vine, oste, charcuteri og lignende

Ring på +45 24 65 46 47


Vælg mellem:

Don’t miss this one! 
Rock ‘n Roll will never die…og det vil trangen til en mør og saftig steak heller aldrig…!

Vi laver lidt salat for synets skyld og giver den gas med homefries og bearnaise…men, vi må vel hellere starte med at flække en hummer og lave lidt tilbehør….yyyiiihaaa!

Retter der både er lette at lave og som ligger let i maven

Retternes sværhedsgrad er overkommelige for de fleste, men de rummer både ny inspiration og et par nye tilberedningsteknikker, der gør livet lidt sjovere både til hverdag og fest

De fleste bruger kun vanille i kager og desserter, men det kan med stor fordel bruges i madlavningen også...

På dette kursus dykker vi ned i vanillens magiske univers! Med udgangspunkt i Vanillekogebogen, som alle deltagere får et gratis eksemplar af, laver vi både kød, fisk og fjerkræ med vanille som smagsforstærker.

Helt billigt er det jo ikke at gå til fiskehandleren…og en nem måde at spare penge på er at købe hele fisk og selv skære dem ud – det er ca. halv pris.

Men en ting er at få fisk og skaldyr billigt en helt anden ting er at tilberede dem rigtigt. Kom og lær teknikkerne og få dine fiskeretter til at sidde lige i skabet hver gang!


Pris pr. person

Der skal 12 til et hold – både for firmaer og private.
DKK 1.150,- til  1.250,-
ekskl. moms.


Drikkevare

Til menuen serveres udvalgte vine. Drikkevarerne serveres ikke ad libitum men dog i rimelig mængde. Ønskes drikkevarer herudover kan det naturligvis tilkøbes til ’kioskpriser’. Der er også mulighed for tilkøb af ‘cocktailskole’

Ring på +45 24 65 46 47


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens. Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

© 2019

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsebetingelser     Persondata politik