Sandkasse

God Indisk mad og hygge

Tag med på et kulinarisk eventyr af de store, når vi tager på rundtur i det skønne, krydrede indiske køkken.

Tag med på et kulinarisk eventyr af de store, når vi tager på rundtur i det skønne, krydrede indiske køkken.
Oplev nogle af de eksotiske smage fra dette kæmpe land med over 30 sprog, 2000 dialekter og en fantastisk kultur. Den musikalske stemning sættes naturligvis af Rhavi Shankar’s eminente sitar-spil og …. Nora Jones ??!!?
Efter gennemgang af menuen og inddeling i hold, går vi i køkkenet og laver denne menu, der består af retter fra både nord, syd, øst og vest…

Pakoras – tilberedes og spises mens resten af maden laves…

Madras chemeen vendaki  – reje- og okracurry
Chukka kylling fra Karaikudi
Blommechutney og mynte-koriander youghurt sauce
Gutti venkai koora – fyldt aubergine
Salat af syltede rødløg, ananas og granatæble
Parsisk beef jardaloo – oksekød med abrikos
Cashewnødde-brød, kokosbomber og kardemomme is

Dette kursus henvender sig til dem, der værdsætter den gode, gedigne, franske kogekunst…
Vive La France og al den dejlige mad og alle de gode vine…Vi nyder et dejligt glas vin, mens vi tilbereder det udsøgte og lækre måltid, der ikke er teknisk sværere end, at der er tid til hygge og snakke sammen – og jeg slipper gerne en anekdote eller to løs om det franske køkkens historie.

Pakoras – tilberedes og spises mens resten af maden laves…

Madras chemeen vendaki  – reje- og okracurry
Chukka kylling fra Karaikudi
Blommechutney og mynte-koriander youghurt sauce
Gutti venkai koora – fyldt aubergine
Salat af syltede rødløg, ananas og granatæble
Parsisk beef jardaloo – oksekød med abrikos
Cashewnødde-brød, kokosbomber og kardemomme is

Tag med på et kulinarisk eventyr af de store, når vi tager på rundtur i det skønne, krydrede indiske køkken.
Oplev nogle af de eksotiske smage fra dette kæmpe land med over 30 sprog, 2000 dialekter og en fantastisk kultur. Den musikalske stemning sættes naturligvis af Rhavi Shankar’s eminente sitar-spil og …. Nora Jones ??!!?
Efter gennemgang af menuen og inddeling i hold, går vi i køkkenet og laver denne menu, der består af retter fra både nord, syd, øst og vest…

Pakoras – tilberedes og spises mens resten af maden laves…

Madras chemeen vendaki  – reje- og okracurry
Chukka kylling fra Karaikudi
Blommechutney og mynte-koriander youghurt sauce
Gutti venkai koora – fyldt aubergine
Salat af syltede rødløg, ananas og granatæble
Parsisk beef jardaloo – oksekød med abrikos
Cashewnødde-brød, kokosbomber og kardemomme is

All About Cooking Virtual tour...

© 2021

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik