Skip to main content

ÅBNE DAGSKURSER

Lækker mad med kylling

 Tirsdag den 25. juni kl. 10 – 14

Vi skærer ind til benet …
…og laver lækker mad med kylling 

Hvad ville du tage med på en øde ø? Jeg ville tage en kylling – for man kan alt med en kylling…

På kurset tager vi udgangspunkt i en hel kylling og laver ikke alt – men i det mindste 3-5 gode retter. 

Der er rigtig god økonomi i at købe en hel kylling i stedet for de dyre udskæringer. Prisforskellen kan være helt op til kr. 150,- pr. kilo og den hele kylling er ikke pumpet op med saltvand!

Vi lærer dig både nye retter med en hel kylling og at skære den rigtigt ud og udnytte det hele…så er du bevidst om at udnytte en råvare optimalt og undgå madspil, så er dette kursus også noget for dig.

Hvert hold á 2 kan vælge 1 af følgende retter – max. 2 hold kan vælge den samme ret:

Kylling og ris Hainan 

Hindbærkylling med rosmarin  

Karrypaneret kyllingfilet med mango purée 

Chicken a la King

Coq au vin (den originale)

Hjemmelavede tarteletter med kylling i asparges

BBQ kyllinglår og vinger

Kyllingfond med …? Vi lader skæbnen råde!

Underviseren deler ud af tips, tricks, anekdoter og fortæller om, hvad der ellers er værd at vide om de mange anvendelsesmuligheder.

Kursusforløb:

  1. Vi mødes præcis kl.10, hvor vi serverer en kop kaffe/te og lidt lækkert, alt imedens I får en introduktion til kokkeskolen og praktisk info.
  2. Herefter taler vi lidt om kyllingeracer og deres fortræffeligheder.
  3. Udskæring af kylling 
  4. Klargøring af valgfri kylling-ret i grupper á 2 – 
  5. Færdigtilberedning og anretning. 
  6. Som en hyggelig afslutning på kurset, sætter vi os sammen og smager på de skønne retter. Hertil serveres vin/øl, isvand eller hjemmelavet lemonade 
  7. Kl. 14.00 er kurset slut.

Kr. 1000,-
Inkl. moms

BESTIL DAGSKURSUS

Aktuelle dagskurser *