Hold da helt fest

Have a wonderful party on a great location!

I vores eksklusive festlokaler i København, kan I holde fester med madlavning som omdrejningspunkt. Alle vore kurser henvender sig til grupper på 12 – 25/30 personer, der har lyst til en hyggelig og uformel aften i gode venners lag.

Utraditionelle fester med succes
Vi har stor succes med private fester lige fra 25 til 90 års fødselsdage, hvor venner og familie samles om at lave en dejlig middag. Flere og flere bruger os også til utraditionelle kobberbryllupper, sølvbryllupper og endda guldbryllupper.

Fælles for disse festaftener er at festens hovedperson(er) ikke må arbejde! De skal tværtimod have tid til at snakke med deres gæster, mens musikken spiller og den dejlige mad tilberedes.

Vores faciliteter


Vores festlokaler er eksklusivt indrettede med de bedste hvidevarer fra Siemens og Gaggenau. Madlavningen foregår i et superlækkert og moderne køkken i corian og amerikansk eg. Der er Quooker Twin Tab i alle vaske, og køkkenudstyret er naturligvis af den bedste kvalitet fra bl.a. Magimix, Kitchen Aid og Mauviel. Bordene i vores festlokaler dækkes smukt op med de klassiske Pillivuyt tallerkner og lækre Bormioli glas, så rammen er sat for en hyggelig og dejlig fest.

All About Cooking Virtual tour...

© 2020

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsbetingelser     Persondata politik