Madlavningskursus i København

Hvad er vi for et sted?

All About Cooking skal ses og opleves som et kulinarisk klubhus, hvor ALT kan ske, så længe omdrejningspunktet er god mad af gode råvarer.

Skal man være kok?

Nej, et madkursus hos os henvender sig til ALLE uanset forkundskaber, så selv om undertitlen er Kromans Kokkeskole, så skal man ingenlunde være kok eller noget der minder om for at være med på vores madlavningskursus. Deltagelse i et madkursus kræver blot en eneste forudsætning: Man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre.


Hvilken type madkurser tilbyder I?

Vi har et varieret udbud af madkurser. Vi tilbyder blandt andet en stribe kurser i klassisk madlavning fra forskellige steder i verden, fx Indien og Frankrig. Disse kurser har dog et moderne twist, så alle får ny inspiration med hjem. Vi har også lettere kurser, hvor der er god plads og tid til at hygge undervejs. Kontakt os for at høre hvilket kursus, der passer til dit arrangement.


Hvem underviser på vores madkurser?

Alle madkurser og arrangementer vil som udgangspunkt have Karsten Kroman og hans team som undervisere. Vi overlader dog gerne ’scenen’ til gæstekokke også – både til shows, kurser og demonstrationer. Kort sagt kan et madlavningskursus hos os tilpasses nøjagtigt efter jeres behov.

All About Cooking kan også danne rammen om dagmøder, produktlanceringer og produktdemonstrationer. Lokalerne er indrettet med tavle, lærred og projektor og kan lejes på både dags- og timebasis. Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller om vores madkurser i København. 

Tag en virtuel tur i vores lokaler...

© 2019

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsebetingelser     Persondata politik