Teambuilding – madlavning

Gastronomisk teambuilding og private dining

Mulighederne er næsten uendelige!

All About Cooking er bygget til alle former for gastronomisk teambuilding, private dining samt firma- og kundearrangementer for mellem 12 og 30 personer. Vi kan godt presse yderligere 4-5 personer ind, hvis I ikke har noget imod kort afstand til nærmeste nabo ;-)

Vi kan imødekomme alle former for gastronomiske ønsker og I bestemmer selv, om I vil lave lidt eller meget – eller sagt på en anden måde – om det skal være hard core madlavning, fokus på hyggeligt samvær, teambuilding eller noget midt i mellem – I bestemmer.

Gastronomiske oplevelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Philip Stack – fra Facebook


We had a fantastic time - a group of 12 people+ Excellent service in both english and danish - since we were a mixed group. I can warmly recommend this experience.

Se flere anmeldelser her

Perfekte lokaler til private dining og gastronomisk teambuilding


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

Tag en virtuel tur i vores lokaler...

© 2019

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsebetingelser     Persondata politik