Teambuilding – madlavning

Mulighederne er næsten uendelige!

All About Cooking er bygget til alle former for teambuilding-, firma- og kundearrangementer mellem 12 og 30 personer. Vi kan godt presse yderligere 4-5 personer ind, hvis I ikke har noget imod kort afstand til nærmeste nabo ;-)

Vi kan imødekomme alle former for gastronomiske ønsker og I bestemmer selv, om I vil lave lidt eller meget – eller sagt på en anden måde – om det skal være hard core madlavning, fokus på hyggeligt samvær, teambuilding eller noget midt i mellem – I bestemmer.

Ring på  +45 24 65 46 47 

Gastronomiske oplevelser

Lokalerne


Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens.

Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

Ring på  +45 24 65 46 47 

© 2019

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsebetingelser     Persondata politik