Bag om All About Cooking

Hvad er vi for et sted?

All About Cooking skal ses og opleves som et kulinarisk klubhus, hvor ALT kan ske, så længe omdrejningspunktet er god mad af gode råvarer.

Ring på +45 24 65 46 47


Skal man være kok?

Nej, et madkursus hos os henvender sig til ALLE uanset forkundskaber, så selv om undertitlen er Kromans Kokkeskole, så skal man ingenlunde være kok eller noget der minder om for at være med på vores madlavningskursus. Deltagelse i et madkursus kræver blot en eneste forudsætning: Man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre.


…og hvis man skulle have været kok?

Hvis man går vildt meget op i god mad og gastronomi, så laver vi naturligvis også madkurser til de rigtigt erfarne og til dem, der gerne vil prøve at udfordre sig selv inden for gastronomien ved at arbejde med moderne tilberedningsteknikker som f.eks. det molekylære køkken, sous vide, dehydrering og andre spændende teknikker…andre.


Hvem underviser på vores madkurser?

Alle madkurser og arrangementer vil som udgangspunkt have Karsten Kroman og hans team som undervisere. Vi overlader dog gerne ’scenen’ til gæstekokke også – både til shows, kurser og demonstrationer. Kort sagt kan et madlavningskursus hos os tilpasses nøjagtigt efter jeres behov.

© 2019

Kromans Kokkeskole   All About Cooking
Trommesalen 4 - 1614 København V


Ring til os på: 24 65 46 47 
Skriv til os på: aac@kromans.dk

Handelsebetingelser     Persondata politik